وي همچنين با حضور در جمع صنعتگران و هنرمندان مبل منبت از نزديک با مشکلات و موانع کاري زمينههايي که هنرمندان در آنها نيازمند کمک و همياري دولت هستند، آشنا شد.
بنابر اين گزارش نبود تعاونيها و يا کمبود امکانات و نداشتن سرمايه کافي براي اين تشکيلات، جهت حمايت از صنعتگران و هنرمندان منبت اين منطقه به عنوان مهد مبل و منبت کشور عمده مشکلات اين صنعتگران را تشکيل ميداد.
صنعتگري از اهالي روستاي اشترملي با اشاره به اينکه اکثر اهالي اين روستاها به اشتغال در زمينه ساخت انواع مبل منبت مشغول هستند، اظهار داشت: بيشتر اهالي اين منطقه به صورت خانوادگي به اين صنايع شتغال دارند و اين در حالي است که در اين روستاها حتي يک نفر هم بي کار نيست.
اسماعيلي ادامه داد: صنعتگران مبل منبت در حال حاضر به دليل گران شدن مواد اوليه و نبود تشکلي براي حمايت از آنها براي دستيابي راحتتر به اين مواد، از بازار مناسبي براي فروش توليداتشان برخوردار نيستند.
وي با بيان اينکه وامهاي بنگاههاي زودبازده که از طريق سازمانهاي مختلف در اختيار صنعتگران قرار ميگيرد به دليل عبور از پيچ و خمهاي اداري براي هنرمندان چندان به صرفه نيست، گفت: اين وامها ضمانتهايي ميخواهد که تأمين آن خارج از توان است، ضمن اينکه ما قدرت بازپرداخت اين وامها را در موعد مقرر نداريم.
اين صنعتگر صنايع دستي افزود: شهرکهاي ايجاد شده در روستاها براي صنعتگران گاه پس از گذشت ده سال از تأسيس آنها، از امکانت اوليه چون آب، فاضلاب و برق برخوردار نيستند.
گفتني است معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي ضمن بازديد از اين کارگاهها قولهاي مساعدي را در زمينه همکاري با اين صنعتگران داد.
111/
انتهای پیام/